Αποστολέας Θέμα: Ημερίδα στην Ναύπακτο. Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα  (Αναγνώστηκε 587 φορές)

stamos

  • Νέο μέλος
  • *
  • Μηνύματα: 24
Ημερίδα «Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις»

Το τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ημερίδα με θέμα:
«Ευαισθητοποίηση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής των νοσούντων με εκφυλιστικές παθήσεις»

Η ημερίδα αποτελεί την αρχή ενός κύκλου εκπαίδευσης με σκοπό την ενημέρωση σας για τον προστατευτικό και θεραπευτικό ρόλο της διατροφής στην προάσπιση της υγείας των πασχόντων με εκφυλιστικές παθήσεις. Θα δοθεί έμφαση στην διατροφική εκπαίδευση αλλά και στις μεθόδους αλλαγής της διατροφικής συμπεριφοράς.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπακτίας (Ξενία, βορειοδυτική πλευρά Ναυπάκτου), την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10.30π.μ.
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης του προγράμματος και θα συμπεριληφθούν σε κατάλογο επαγγελματιών υγείας του Δήμου ο οποίος θα διατίθεται τους δημότες μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος.

Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας στην επισυναπτόμενη φόρμα και να αποσταλεί με Email στην διεύθυνση: info@globalevents.gr το συντομότερο δυνατόν.